Lastest Blogs

Mengalami masalah kulit? Ubati segera

In: Root On: Thursday, September 13, 2018 Comment: 0 Hit: 93

Adakah anda seorang yang mengalami masalah kulit?

Seperti Ezema, kulit alergic, jangkitan genital, atau gatal-gatal?

Read more

Kepentingan Memilih Tilam Baby

In: Root On: Monday, August 20, 2018 Comment: 0 Hit: 419

Bayi menangis dan susah untuk tidur malam, adakah ia disebabkan tilam?

Read more

Breastpump . perlu atau tidak

In: Root On: Monday, August 13, 2018 Comment: 0 Hit: 347

Masih mencari-cari breast pump yang bersesuaian dengan anda? Masih berkira-kira tentang bajet yang ingin di keluarkan? atau anda rambang mata melihat pelbagai jenis breast pump yang ada di pasaran? Jika ini kehamilan yang pertama, sudahkah anda menyediakan keperluan yang lain?

Read more

Anak sering kencing malam? Jom ikuti tip ni

In: Root On: Thursday, June 21, 2018 Comment: 0 Hit: 595

Anak kerap kencing malam bukan perkara biasa. Tidak ada penjelasan yang tepat yang dapat dihuraikan mengenai penyebab utama maslaah kencing malam ini boleh berlaku. Kebiasaanya disebabkan oleh perkembangan kanak-kanak itu lambat, mengalami jangkitan pada salur kencing, diabetes dan lain-lain masalah kesihatan.

Read more

NAK BELI MAINAN BAYI? JOM IKUT TIPS NI

In: Parent child On: Wednesday, May 16, 2018 Comment: 0 Hit: 2696

"Hmmm...Bila pergi kedai, rambang mata tengok mainan bayi! Sudahlah comel cantik pulak tu, rasa macam nak borong semua. Tapi, bila beli anak pulak tak suka main. Aduhai, rasa macam membazir jer..tak akan aku ibu dia yang nak main kan...."

Read more

Baby Sleeping Bag Holabebe

In: Holabebe On: Friday, March 9, 2018 Comment: 0 Hit: 539

Thing is, are these baby sleeping bags really worth it? We shall look into the practicality of using one in Malaysia and whether they are safe enough to be used on a newborn baby.

Read more

Kenapa ibubapa digalakkan memakai Safety Harness untuk kanak-kanak?

In: Root On: Friday, November 3, 2017 Comment: 1 Hit: 1330

Tidak perlu mempedulikan pandangan sesetangah pihak yang menganggap tindakan mengikat anak sebagai sesuatu yang kejam, tetapkanlah pendirian anda demi keselamatan yang tersayang.

Read more

Tentang Kami - Dropship Terbesar Di Malaysia

In: Dropship Malaysia On: Wednesday, October 11, 2017 Comment: 1 Hit: 2139

Dropship KNT dibangunkan pada tahun 2009  dan mempunyai lebih dari 5k agent reseller. KNT lebih tertumpu kepada produk baby dan mummy. Mempunyai pengalaman lebih dari 5 tahun dalam bidang Dropship dan E-dagang.

Read more

Showing 1 - 8 of 49 items
secure payment KNT

Latest Blogs