Adakah Anda Memakai Stocking Yang Betul?

In: Brand Story On: Saturday, July 16, 2016 Comment: 1 Hit: 4313

Adakah anda memakai stocking yang betul-

Pengenalan :

Buluh adalah 100% bahan semula jadi. Ia hidup subur semulajadi tanpa menggunakan sebarang racun perosak atau baja dan serat 100% mesra alam. Buluh juga mempunyai banyak ciri-ciri yang sempurna untuk sarung kaki anda.Serat buluh dipenuhi dengan pelbagai mikro-jurang dan mikro-lubang, memastikan penyerapan kelembapan dan pengudaraan yang lebih baik. Ini bermakna bahawa buluh adalah 2-3 darjah lebih sejuk dalam cuaca panas dan juga sangat panas dalam cuaca sejuk, kerana struktur mikro yang sama. Bamboo tidak melekat pada kulit, ia adalah 3-4 kali lebih penyerapan daripada kapas, menyerap lembapan daripada kulit yang kemudiannya menyejat, menjaga anda secara semulajadi lebih kering dan lebih selesa. Sarung kaki yang diperbuat daripada buluh mempunyai fungsi anti-bakteria tertentu,bacteriostasis dan penyahbauan. Keputusan ujian telah menunjukkan lebih 70% bakteria mati apabila direndam pada serat buluh. Di samping itu, ujian oleh Textile Pemeriksaan Persatuan Jepun mendapati bahawa, walaupun selepas lima puluh kali membasuh, kain buluh masih kekal dengan seratnya.

Bamboo stockin  membantu menjaga kaki lebih segar dan sihat kerana fabrik semulajadinya menghentikan bakteria daripada merebak. Pada tahap microscopic, serat buluh mempunyai permukaan yang bulat dan licin. Buluh juga tempat yang sesuai untuk kulit sensitif atau alahan.

5 sebab kenapa Bamboo stocking :

Orang kadang-kadang tertanya-tanya mengapa meraka yang cuba sarung kaki buluh ni sering menolak untuk memakai apa-apa lagi selain sarung kaki buluh yang hebat itu. Terdapat banyak sebab mengapa meraka jatuh cinta dengan sarung kaki buluh, semestinya ia benar-benar baik untuk kaki anda.

Sebabnya :

1)      Berjalan dalam keselasaan - Keselesaan yang unggul benar-benar merawat kaki anda. Stockin buluh tinggi kualiti yang akan membekalkan kelembutan, seolah-olah anda sedang berjalan diatas permaidaini yang tebal. Ini membantu mengekalkan tahap keselesaan yang baik untuk kaki anda sepanjang hari.

2)      Nikmati suhu yang betul – Tak seperti kain lain, keselasaan ini dapat dikekalkan dalam semua jenis suhu. Kaki perlu ‘bernafas’untuk kekal sihat dan kain buluh membolehkan kaki untuk kekal sejuk pada musim panas ini dan kekal selesa dan hangat untuk hari sejuk.

3)      Mengelakkan kelembapan – kaki perlu kekal kering untuk mengelakan jangkitan kulat dan keadaan tidak selesa yang lain. Kain buluh membantu pemakai menjaga kaki. Ini bermakna bahan yang berkesan menyerap lembapan pada kulit. Buluh adalah jauh lebih baik daripada kapas atau bulu sarung kaki.

4)      Menghilangkan bau – Kebanyakan orang mahu kaki mereka kekal segar dan bebas bau. Sarung kaki buluh terdiri daripada serat buluh secara semulajadi anti-bakteria yang secara drastik mengurangkan bau kaki. Malah, ujian oleh industri Tekstil Jepun telah menunjukan bahawa kain buluh ini menhapuskan lebih 70% bau bakteria.

5)      Penjagaan kulit kaki anda – Kulit sensitif dijaga dengan baik oleh kain buluh, yang tidak menimbulkan alahan. Serat buluh mesra alam adalah lebih lembut daripada buatan manusia. Lebih baik lagi, buluh adalah 100% organik, jadi tidak ada kesan racun perosak atau bahan kimia yang lain yang akan berdekatan dengan kulit kaki anda.

Untuk yang berminat boleh beli stocking bamboo dari kami di : http://www.kntmarketing.com/90-xsen

Jika ada pertayaan boleh email kami di : [email protected] atau hubungi kami di 03-3318 3866

Comments

Created On Friday, September 29, 2017 Posted By Johari Comment Link
Hi Saya ingin menjadi agent utk sarung kaki/xsen. Bagaimana caranya dan harga. Terima kasih
Showing 1 - 1 of 1 item

Leave your comment

secure payment KNT

Latest Blogs