Baby Hamper Service

In: Dropship Malaysia On: Monday, May 23, 2016 Comment: 1 Hit: 3604

HAMPER. Hamper di kategori kan sebagai hadiah atau buah tangan. Kenapa? Bila kita sebut hamper, dalam minda setiap orang pasti sudah set bahawa hamper itu adalah satu hadiah yang lengkap dan berbaloi.

thebabyhamper.jpg

Baby Hamper Service.

HAMPER. Hamper di kategori kan sebagai hadiah atau buah tangan. Kenapa? Bila kita sebut hamper, dalam minda setiap orang pasti sudah set bahawa hamper itu adalah satu hadiah yang lengkap dan berbaloi. Maksud? Okay, andai anda mempunyai seorang kawan yang baru selamat melahirkan baby girl/boy untuk pertama kalinya, apa yang anda ingin hadiahkan kepada kawan anda? Takkan baby romper satu helai sahaja? Kawan baik kot. Anda mestilah ingin memberi yang terbaik untuk kawan baik anda kan. So, hadiah yang terbaik adalah hamper! Kenapa hamper?  Sebab ia lengkap dari hujung kepala sampai hujung kaki. 

               “Mesti mahal. Satu set kot. Cukup ke bajet aku ni?” 
            “Eeee beli dekat luar mahal lah, nak buat sendiri tak pandai dan tak kretif. Besok nak melawat tapi satu hadiah pun tak beli lagi ni...”

Disini kami ada jalan penyelesaian untuk anda. Kenapa? Sebab kami ada menyediakan perkhidmatan Baby Hamper. Kenapa mesti kami? Sebab kami akan memberi yang terbaik dan harga yang kami akan beri adalah harga borong. Biar betul? Ya, betul. Kami menyediakan perkhidmatan Baby Hamper disamping harga yang kami beri adalah harga borong. Kami juga menerima tempahan lebih dari satu. Untuk lebih pertayaan boleh email kepada kami di [email protected] atau hubungi kami di 03-3318 3866.

Comments

Created On Thursday, June 2, 2016 Posted By SITI HAJAR BINTI AHMAD Comment Link
Macam mane nak jadi dropship nie .. . Sy berminat ...
Showing 1 - 1 of 1 item

Leave your comment

secure payment KNT

Latest Blogs